Ndërlidhjet

TIRANË


Qeveria e Shqipërisë njoftoi se do të dërgojë edhe 50 ushtarë tjerë në Irak, duke e rritur kështu numrin e kontingjentit shqiptar në 121 trupa.
"Qeveria shqiptare e shpreh gatishmërinë që me pjesëmarrjen e drejtpërdrejtë të saj të luftojë kundër terrorizmit dhe për forcimin e demokracisë në Irakun e pasluftës", tha zëdhënësi i qeverisë Aldrin Dalipi.
XS
SM
MD
LG