Ndërlidhjet

KABUL


NATO filloi shtrirjen e forcave të veta në Afganistanin perendimor, si pjesë e përpjekjeve për procesin e rindërtimit të vendit. Komandanti i rreth 8.000 trupave ndërkombëtare tha se ushtarët italianë janë stacionuar në qytetin Herat. Atyre pritet t'u bashkangjiten edhe ushtarët nga Spanja, Greqia dhe Lituania. Shtetet e Bashkuara të Amerikës vazhdimisht kanë kërkuar stacionimin e forcave të NATO-s në atë territor.
XS
SM
MD
LG