Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pas një takimi me shefin e UNMIK-ut Soren Jessen Petersen udhëheqësit e institucioneve të Kosovës dhe liderët e partive politike thanë se presin nga bashkësia ndëkombëtare që t’i përmbahet agjendës për statusin e Kosovës, i cili sipas tyre duhet të jetë pavarësia e njohur me një vendim ndërkombëtar. "Edhe një herë kam premuar se do të vazhdojmë punën tonë me standardet, se do të arrijmë sukses në maj me vlerësimin teknik, me vlerësimin politik dhe presim që bashkësia ndërkombëtare t’i përmbahet agjendës për statusin politik", tha pas takimit kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj.
XS
SM
MD
LG