Ndërlidhjet

BAKU


Polica në Azerbajxhan ka kumtuar se po zhvillon hetime lidhur me vrasjen e gazetarit Elmar Husseinov. Policia dhe prokurorët kanë thënë se janë të vendosur për ta zbuluar vrasjen e gazetarit Husseinov, përfshirë këtu edhe çështjen se a ka të bëjë vrasja me punën e tij si redaktor i gazetës "Monitor", që kishte botuar shkrime kritike ndaj autoriteteve dhe ndaj presidentit Ilham Alyev. Gazetari Elmar Husseinov u vra dje afër bnaesës së tij në Baku.
XS
SM
MD
LG