Ndërlidhjet

ADIS ABEBA


Kombet e Bashkuara thonë se mbi 80 milionë afrikanë mund të vdesin nga SIDA deri në vitin 2025. Aktualisht mbi 25 milionë afrikanë janë të infektuar nga virusi HIV.
Agjencia e Kombeve të Bashkuara UNAIDS ka llogaritur se duhen afro 200 miliardë dollarë për të shpëtuar 16 milionë njerëz nga vdekja dhe 43 milionë të tjerë nga infektimi.
XS
SM
MD
LG