Ndërlidhjet

ABU DABI


Gjermania do të dërgojë një ekip të inxhinierve në Emiratet e Bashkuara, të cilët do të ndihmojnë trajnimin e forcave irakiane për riparimin e rrugëve. Marrëveshja u nënshkrua nga kancelari Gerhard Schroeder, në fund të vizitës një javore në rajonin e Gjirit Persik. Gjermania do të investojë edhe 2.6 milionë dollarë në paisjet përkatëse dhe mjetet e transportit.
XS
SM
MD
LG