Ndërlidhjet

PRAGË


"Rruga e famshme e Ballkanit mbetet shtegu kryesor për kontrabandën e heroinës nga Azia Juglindore në tregun evropian" thuhet në raportin e Departamentit amerikan të Shtetit, të publikuar sot. Sipas raportit, heroina transportohet përmes Turqisë, Bullgarisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë për në Itali, Greqi dhe Holandë. "Degët e kontrabandës shtrihen edhe nëpër Serbi, Mal të Zi dhe Kosovë" thuhet në raportin e departamentit të shtetit.
XS
SM
MD
LG