Ndërlidhjet

PRAGË


Rruga famoze e Ballkanit mbetet shtegu kryesor për kontrabandimin e heroinës së Azisë Jugperëndimore për në tregjet evropiane, thuhet në raportin e Departamentit amerikan të shtetit, të publikuar mbrëmë vonë. Sipas këtij raporti, zakonisht heroina transportohet nëpërmjet aksit Turqi-Bullgari-Maqedoni-Shqipëri dhe arrinë në Itali, në Greqi dhe në Holandë. Degët e kësaj rruge çojnë nëpër Serbi, Mal të Zi dhe Kosovë, thuhet, pos tjerash, në raportin e Departamentit amerikan të shtetit.
XS
SM
MD
LG