Ndërlidhjet

VARSHAVË


Polakët përkujtojnë 65 vjetorin e masakrës ku shërbimet sovjetike të zbulimit masakruan mbi 21 mijë polakë, shumica oficerë dhe intelektualë. Masakra ishte kryer me urdhërin e Stalinit, derisa gjatë komunizmit përmendja e kësaj masakre në Poloni ishte e ndaluar.
XS
SM
MD
LG