Ndërlidhjet

PRISHTINË


Gjenerali amerikan Uilliam Uade prej sot do të jetë në krye të trupave amerikane që veprojnë në kuadër të KFOR-it në Kosovë. Përveç 1.800 ushtarëve amerikanë ai do të komandojë edhe me trupat nga Ukraina, Polonia, Greqia dhe Lituania. Aktulisht në Kosovë janë të stacionuar rreth 18.000 ushtarë të NATO-s.
XS
SM
MD
LG