Ndërlidhjet

TIRANË


Banka Botërore në raportin e saj të fundit vlerësoi se zhvillimi ekonomik në Shqipëri nuk ka qenë i mirë, por mbresëlënës. Rritja ekonomike ka qenë mesatarisht 6 për qind për një periudhë 12 vjeçare dhe ky është niveli i zhvillimit më të lartë ekonomik në Evropën Lindore. Përfaqësuesi i zyrës së Bankës Botërore Nadir Mohamed, tha sot se Shqipëria duhet të përballojë sfida të tjera si: krijimi i mjedisit të përshtatshëm për biznes, investimet në kapitalin njerëzor dhe forcimi i insitucioneve qeveritare.
XS
SM
MD
LG