Ndërlidhjet

STAMBOLL


Policia e Turqisë përdori gazin lotësjellës për të shpërndarë protestën e pautorizuar në prag të Ditës Botërore të Grave.
Rreth 300 protestuesë në Stamboll kritikuan politikat qeveritare dhe kërkuan të drejta të barabarta për femrat. Pas kërkesave të policisë shumica e protestuesve filluan të shpërndahen, mirëpo rreth 100 prej tyre nuk vepruan njëjtë. Më heret policia arrestoi rreth 50 persona, të cilët ishin nisur për të marrë pjesë në protestë.
XS
SM
MD
LG