Ndërlidhjet

KISHINEV


Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë, OSBE ka vlerësuar se zgjedhjet parlamentare të mbajtura dje në Moldavi janë të pranueshme sipas standardeve ndërkombëtare.
Megjithatë janë vënë re probleme gjatë fushatës parazgjedhore veçanërisht në lirinë e mediave.
Partia Komuniste ka fituar shumicën e votave.
XS
SM
MD
LG