Ndërlidhjet

TBILISI


Një grup ekspertësh të NATO-s kanë mbërritur në Gjeorgji për një javë inspektime rreth aftësimit dhe gjendjes teknike në ushtrinë gjeorgjiane.
Ekspertët mbikqyrin programin e bashkëpunimit dyplaësh Gjeorgji –NATO.
Tbilisi zyrtar synon integrimet euroatlantike që nga revolucioni i trëndafiltë në vitin 2003.
XS
SM
MD
LG