Ndërlidhjet

UASHINGTON


Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, George Bush përsëriti thirrjet për ndryshime demokratike në Lindjen e Mesme. Ai tha se Shtetet e Bashkuara dhe vendet tjera e kanë toleruar për një kohë shumë të gjatë tiraninë në atë rajon.
"Pavarësisht nga kohëzgjatja dhe vështirsitë, ne do ta luftojmë armikun, do të heqim hijet e frikës dhe do t'i udhëheqim drejtë fitores popujt e lirë" tha Bush, në një fjalim në Universitetin Kombëtar të Mbrojtjes në Uashington.
XS
SM
MD
LG