Ndërlidhjet

SARAJEVË


Në kryeqytetin e Bosnjës, sot hapet gjykata e parë për krime të luftës, e cila pritet t'i trajtojë rastet nga Tribunali i stërngarkuar Kombeve të Bashkuara në Hagë.
Në ceremonialin e hapjes së gjykatës pritet të marrin pjesë edhe presidenti i tribunalit ndërkombëtar Theodor Meron, dhe kryeprokurorja Carla del Ponte.
XS
SM
MD
LG