Ndërlidhjet

MADRID


Në Madrid vazhdon konferenca ndërkombëtare anti terroriste, ku po diskutohet rreth shkaqeve dhe mënyrave të luftimit të terrorizmit. Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan pritet që të inkurajojë bashkëpunimin e gjithanshëm si masë parandaluese për terrorizmin. Ndërkohë, presidenti i Afganistanit Hamid Karzai me të arritur në Madrid falenderoi Spanjën për ndihmën që i ka dhënë Afganistanit.
"Me Spanjën edhe dhimbjen e shkaktuar nga sulmet terroriste në Madrid, vitin e kaluar" tha Karzai.
XS
SM
MD
LG