Ndërlidhjet

LUBJANË


Kryesuesi i OSBE-së, Dimitrij Rupel tha sot se gjatë vizitës në Shtetet e Bashkuara me bashkëbiseduesit amerikanë ka arritur pajtueshmëri të plotë të qëndrimeve lidhur me zgjidhjen e çështjes së Kosovës. Ai mëtutje ka thënë se ndër kushtet themelore për zgjidhjen e kësaj çështjeje është plotësimi i standardeve dhe në këtë aspekt, "respektimi i pakicës serbe në Kosovë".
XS
SM
MD
LG