Ndërlidhjet

AMAN


I dërguari i posaqëm i Kombeve të Bashkuara, Terje Rod Larsen tha se pret që Siria do ta paraqes një orar për tërheqjen e plotë të trupave nga Libani, siç kërkohet nga rezoluta e Këshilliot të Sigurimit.
Ai këto komente i bëri në Aman pas takimit me ministrin e jashtëm të Jordanisë, Hani Mulki. Zoti Larsen mëtutje tha se gjatë dy ditëve të ardhshme ai do të takohet me zyrtarë të Sirisë dhe të Libanit për të biseduar lidhur me rëndësinë e implementimit të rezoluitës së Kombeve të bashkuara.
XS
SM
MD
LG