Ndërlidhjet

STAMBOLL


Afro 1500 persona janë tubuar jashtë një xhamie në Stamboll për të përkujtuar liderin e vrarë të Çeçenisë, Aslan Maskadov. Bulent Jeldirim, nga asociacioni për të drejta të njeriut dhe liri tha se kërkon nga të gjithë turqit që ta ndihmojnë Çeçeninë në luftën e saj kundër, siç u shpreh ai, "imperializmit rus".
XS
SM
MD
LG