Ndërlidhjet

PRISHTINË


Tri shoqatat e dala nga lufta e ish Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës: shoqata e veteranëve, e invalidëve dhe e familjeve të dëshmorëve, vendosën të anulojnë protestën e paralajmëruar për të hënën në Prishtinë. Drejtuesit e këtyre shoqatave thanë se vendimi është marrë për t'i dhënë mundësi UNMIK-ut dhe KFOR-it, për të garantuar mbrojtjen në liri të Ramush Haradinajt.
XS
SM
MD
LG