Ndërlidhjet

BEOGRAD


Mijëra qytetarë të Serbisë përkujtuan sot ish kryeministrin Zoran Gjingjiq të vrarë para dy vitesh. Sinisha Nikoliq, ish shef i stafit në zyrën e Gjingjiqit, tha se Serbia që nga vdekja e tij është ende në të njëjtën pozitë. Gjyqi ndaj të akuzuarve për vrasjen e Gjigjiqit ka filluar në vitin 2003, por ka ngecur për shkak të problemeve teknike dhe vrasjes së dëshmitarit kryesor.
XS
SM
MD
LG