Ndërlidhjet

SHKUP


Në Maqedoni sot po mbahen zgjedhjet lokale në 84 komuna dhe në Shkup, që konsiderohet njësi e veçantë e administrimit lokal. Zyrtarë të Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve kanë thënë se votimet po kalojnë në mënyrë të qetë dhe demokratike. Këto zgjedhje po vëzhgohen nga shumë monitorues ndërkombëtarë dhe vendës.
XS
SM
MD
LG