Ndërlidhjet

PRISHTINË


Më 16 mars do të zhvillohet në Beograd takimi mes grupeve punuese për personat e pagjetur nga lufta në Kosovë. Takimi do të drejtohet nga François Stan, shef i operacioneve për Komitetin Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq për Evropën Juglindore.
Takimi i paraparë për datën 10 mars ishte shtyrë pas ngritjes së aktakuzës ndaj kryeministrit Haradinaj nga Gjykata e Hagës dhe zhvillimeve që pasuan më tej.
XS
SM
MD
LG