Ndërlidhjet

KABUL


Komisioni i përbashkët zgjedhor i Kombeve të Bashkuara dhe Afganistanit propozoi që zgjedhjet parlamentare në Afganistan të mbahen në mesin e shtatorit. Mbajtja e zgjedhjeve parlamentare është shtyrë disa herë për shkak të problemeve logjistike dhe të sigurisë. Më shumë se 10.5 milionë njerëz do të kenë të drejtë të votojnë për dhomën e ultë të parlamentit 249 vendesh dhe këshillat komunale.
XS
SM
MD
LG