Ndërlidhjet

GRANADA


Ministrat e brendshëm të Spanjës, Francës, Gjermanisë, Britanisë dhe Italisë vendosën ta përmirësojnë shkëmbimin e informatave lidhur me terroristët e dyshuar.
Ministrat gjithashtu u dakorduan të formojnë një grup për të studjuar se në ç'mënyrë, terroristët dhe krimi i organizuar e shfrytëzojnë internetin.
XS
SM
MD
LG