Ndërlidhjet

BAGDAD


Në Irak u mbajt mbledhja e parë e Asamblesë Kombëtare të dalë nga zgjedhjet e 30 janarit. Presidenti i përkohshëm Ghazi al Yavar, foli për prioritetet e parlamentit.
"Detyrat që u presin janë të mëdha dhe të rëndësishme. Para së gjithash është hartimi i Kushtetutës, përmes së cilës duhet të garantohen të drejtat dhe barazia e të gjithëve në Irakun demokratik, pluralist dhe sovran" tha Yavari.
XS
SM
MD
LG