Ndërlidhjet

LONDËR


Në Londër filloi konferenca tri ditore e Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Bërthamore, në fokus të së cilës janë diskutimet për rritjen e sigurinë atomike dhe rrezikun e terrorizmit. Të pranishmëve do t'u drejtohen edhe senatori amerikan Sam Nunn dhe shefi i Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Bërthamore Mohamed el Baradei. Marrin pjesë edhe përfaqësues të Bashkimit Evropian dhe të Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë.
XS
SM
MD
LG