Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Përfaqësuesi i lartë ndërkombëtar në Bosnje, Paddy Ashdovn tha se dështimi në bashkëpunimin me Hagën po errëson përparimet e reformave në Bosnje. Në raportin për Këshillin e Sigurimit, ai tha se Bosnja ka përmbushur shumicën e reformave të kërkuara nga NATO, por mos arrestimi i Radovan Karaxhiqit dhe Ratko Mlladiqit bllokon anëtarësimin në programin e Partneritetit për Paqe.
XS
SM
MD
LG