Ndërlidhjet

VARSHAVË


Ministrat e brendshëm dhe zyrtarë të lartë të vendeve anëtare të Këshillit të Evropës po diskutojnë luftën kundër terrorizmit dhe krimit të organizuar në një takim dy ditor në Poloni. Teknikat e hetimit, mbrojtja e dëshmitarëve dhe pastrimi i parave janë ndër temat kryesore.
XS
SM
MD
LG