Ndërlidhjet

PRISHTINË


"Qeveria duhet të shtojë përpjekjet për të përmirësuar realisht jetën e pakicave", ka kërkuar shefi i UNMIK-ut, Soren Jessen Petersen nga institucionet e Kosovës, në një vjetorin e ngjarjeve të marsit.
"Një vit më vonë Kosova ka bërë një rrugë të gjatë. Janë nxjerrë mësime nga ne, nga politikanët dhe populli i Kosovës", thotë Soren Jessen Petersen, për të shtuar se "ngjarjet e marsit hodhën një hije të zezë mbi Kosovë, dhe si të tilla nuk bën të përsëriten kurrë më".
XS
SM
MD
LG