Ndërlidhjet

BEOGRAD


Presidenti i Serbisë, Boris Tadiç, ka deklaruar se është i gatshëm të bisedojë me liderët shqiptarë të Kosovës, të arrestojë të dyshuarit për krime lufte dhe të avancojë Serbinë drejt reformave ekonomike dhe anëtarësimit në Unionin Evropian.
Duke folur për Kosovën ai ka thënë se "kupton interesat legjitime të shqiptarëve për të ndërtuar të ardhmen e tyre", por në të njejtën kohë ka shtuar Tadiç, "respektoj edhe interesat legjitime të serbëve në Kosovë për të qenë të lidhur me Serbinë".
XS
SM
MD
LG