Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

VARSHAVË


Presidenit i Polonisë, Aleksander Kwasniewski u ka tërhequr vërejtjen vendeve evropiane që të mos i dëmtojnë liritë personale në luftën kundër krimit të organizuar dhe terrorizmit. Këto komente zoti Kwasniewski i bëri sot në një Konferencë ndërkombëtare për mundësitë e përmirësimit të luftës kundër terrorizmit dhe krimeve të tjera serioze. Në këtë konferencë po marrin pjesë ministra të brendshëm dhe zyrtarë të tjerë të 46 vendeve anëtare të Këshillit të Evropës.
XS
SM
MD
LG