Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni i OSBE-së në Kosovë ka përshëndetur nënshkrimin e sotëm të Kodit të Mediave, duke vlerësuar se ky është një hap i rëndësishëm për mediat e shkruara në Kosovë. Është thënë se ky Kod i mundëson shtypit kosovar lirinë e plotë të shprehjes dhe përgjegjësinë për përmbajtje, siç është rasti në shumë shtete demokratike evropiane.
XS
SM
MD
LG