Ndërlidhjet

NJU JORK


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan do të paraqes të hënën planin për reformat brenda OKB-së, që do të ndihmojnë përmirësimin e imazhit të organizatës. Sipas projektplanit, propozimet e tij për Asamblenë e Përgjithshmë parashohin zgjerimin e Këshillit të Sigurimit. Kombet e Bashkuara janë kritikuar për korrupsion në programin nafta për ushqim në Irak dhe sjelljet e pahijshme seksuale të paqëruajtësve në Kongo.
XS
SM
MD
LG