Ndërlidhjet

BANJALLUKË


Parlamenti serb i Bosnjes refuzoi kërkesën e të dërguarit ndërkombëtar Paddy Ashdown, për shpërbërjen e ministrisë së mbrojtjes. Në deklaratën e miratuar nga parlamenti thuhet se kjo kërkesë është e papranueshme. Në fund të vitit të kaluar, Ashdown pati kërkuar që dy ministritë paralele: ajo e Republikës serbe dhe e Federatës myslimano-kroate, të shpërbëhen deri në fund të këtij viti.
XS
SM
MD
LG