Ndërlidhjet

BEOGRAD


Shefi i misionit në Kroaci të Organizatës për Bashkëpunim dhe Siguri në Evropë tha sot se serbët e larguar nga Kroacia gjatë viteve të luftës, tani do të duhej të ktheheshin në shtëpitë e tyre. Peter Somneby, e bëri këtë koment pas takimit në Beograd me komisionerin serb për refugjatë, Dragisha Dabetiq. "Është e rëndësishme që refugjatët të shfrytëzojnë mundësitë e ofruara nga programi i qeverisë kroate" tha Somneby.
XS
SM
MD
LG