Ndërlidhjet

UASHINGTON


Pasi Kongresi amerikan e dha pëlqimin pak pas mesnate, presidenti George Bush e nënshkroi ligjin, me të cilin do të mund t'i vazhdohet jeta një gruaje, e cila ka pësuar dëmtime të rënda të trurit.
Rasti konkret ka të bëjë me 41 vjeçaren Terri Schiavo, nga Florida, të cilës me vendim të gjykatës, i ishte hequr tuba me të cilën ushqehej dhe mbahej gjallë. Schaivo është gjendje të tillë rreth 15 vjet.
XS
SM
MD
LG