Ndërlidhjet

BRUKSEL


Ministrat e financave të Bashkimit Evropian kanë rënë dakord t'i zbutin masat, të cilat e garantojnë stabilitetin e euros.
Germania dhe Franca kanë pohuar se rregullat duhet të jenë më fleksibile, për t'u mundësuar vendeve që t'i rritin shpenzimet e qeverisë dhe t'i përmirësojnë ekonomitë e tyre.
XS
SM
MD
LG