Ndërlidhjet

PARIS


Udhëheqësit botërorë janë në garë me kohën për të mbajtur të sigurta dhe larg duarve të grupeve terroriste materialet radioaktive, tha Mohamed El Baradei, kreu i Agjencisë ndërkombëtare të Energjisë Bërthamore. Gjatë një vizite në Paris ai ka komentuar edhe për programet e armëve bërthamore të Iranit.
"Shpresoj shumë se gjatë dialogut me vendet evropiane Irani do ta vazhdojë pezullimin e prodhimit të uraniumit të pasuruar, që është pranuar vullnetarisht nga Irani, pasi kjo është tepër e rëndësishme për ndërtimin e besimit." tha El-Baradei.
XS
SM
MD
LG