Ndërlidhjet

MOSKË


Bashkimi Evropian do të dërgojë një mision faktmbledhës në Çeçeni që do të shohë mundësitë për një rol të mundshëm të Evropës në përpjekjet për rindërtim.
Por organizata ndërkombëtare që merret me mbrojtjen dhe mbikqyrjen e të drejtave të njeriut në botë, Human Rights Watch, ka kritikuar Bashkimin Evropian për mosmarrjen e masave ndaj Rusisë, që në Çeçeni po kryen krime kundër njerëzimit.
XS
SM
MD
LG