Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Sekretari i Përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Kofi Annan shprehu keqardhje, që megjithë përpjekjet shumëvjeçare, virusi i racizmit, vazhdon t'i dëmtojë marrëdhëniet njerëzore dhe institucionet në mbarë botën. Në mesazhin e tij, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të luftës kundër diskriminimit racor, Annan tha se askush nuk mund të qëndrojë neutral në luftën kundër këtij lloji të jo tolerancës.
XS
SM
MD
LG