Ndërlidhjet

BAGDAD


Udhëheqësit politikë të shiitëve dhe të kurdëve në Irak thanë se parlamenti i ri do të tubohet në ditët e ardhshme për ta zgjedhur kryetarin e parlamentit dhe për të arritur marrëveshjen për qeverinë e re.
Ndërkohë Ali al-Dabagh, anëtar i Aleancës së Bashkuar Shiite të Irakut tha se çështja territoriale dhe disa të tjera ende mbeten për t'u zgjidhur nga blloqet, të cilat do t'i kontrollojnë dy të tretat e parlamentit.
XS
SM
MD
LG