Ndërlidhjet

BEOGRAD


Amnesty International i ka bërë thirrje Serbisë që t'i arrestojë të dyshuarit për krime të luftës, dhe t'i dorëzojë në Tribunalin e Hagës për ish Jugosllavinë.
Në raportin e grupit për të drejtat e njeriut me seli në Londër shprehen shqetësime për mungesën e bashkëpunimit të autoriteteve serbe me Tribunalin.
Grupi tha se me refuzimin e saj, Serbia i shkel obligimet ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG