Ndërlidhjet

PRAGË


Ukraina dhe Bullgaria thanë se do t'i tërheqin trupat e tyre nga Iraku deri në fund të vitit.
Bullgaria ka 462 trupa në Irak, të cilat aktualisht shërbejnë nën komandën polake, kurse Ukraina tashmë ka filluar tërheqjen e trupave.
Ndërkohë, ministri i Mbrojtjes i Rumanisë Teodor Atanasiu tha se 700 ushtarët rumunë do të vazhdojnë të shërbejnë në Irak sa të jetë nevoja.
XS
SM
MD
LG