Ndërlidhjet

BRUKSEL


Udhëheqësit e Bashkimit Evropian sot e miratuan versionin e ripërpunuar të rregullave fiskale për valutën e përbashkët, të cilat i përcaktojnë kufizimet e deficiteve të buxhetit.
Marrëveshja u arrit si përgjigje ndaj presioneve të gjata të Gjermanisë dhe Francës, të cilat e kanë tejkaluar limitin buxhetor të 3 përqindshit të bruto prodhimit shoqëror.
XS
SM
MD
LG