Ndërlidhjet

VJENË


Instituti Ndërkombëtar i Shtypit me seli në Vjenë tha se viti 2004 ishte ndër më vdekjeprurësit me gjithsejt 74 gazetarë të vrarë në mbarë botën.
Në listë prijnë Azia dhe Lindja e Mesme me nga 27 gazetarë të vrarë, ndërsa vetëm në Irak e kanë humbur jetën 23 gazetarë.
XS
SM
MD
LG