Ndërlidhjet

ISLAMABAD


Presidenti i Pakistanit, Pervez Musharaf u angazhua për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve me Indinë, rreth rajonit të Kashmirit.
"Ne përkrahim luftën e njerëzve të Kashmirit. Mbështetja jonë diplomatike, politike dhe morale për ta do të vazhdojë derisa ata të arrijnë sukses në kauzën e tyre" tha Musharaf. Pakistani dhe India e konsiderojnë Kashmirin territor të vetin dhe për këtë deri tani kanë zhvilluar dy luftëra.
XS
SM
MD
LG