Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Misioni i Kombeve të Bashkuara në Kosovë arriti marrëveshje me Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim, për mbështetje financiare dhe hua për Kosovën. Kjo është e marrëveshja e parë e këtij lloji që nga përfundimi i luftës. Zëdhënësja e UNMIK-ut, Mechthild Henneke tha se ekonomia e Kosovës ka siguruar një partner të rëndësishëm. "Banka Evropiane është e gatshme të jap hua në mbështetje të sektorit publik dhe privat" tha Henneke.
XS
SM
MD
LG