Ndërlidhjet

LONDËR


Një komitet parlamentar britanik ka raportuar se janë bërë një morri gabimesh dhe vlerësismesh të padrejta derisa përgatitej ndërhyrja ushtarake në Irak. Nënvlerësimi rreth mundësisë dhe shkallës së kryengritësve si dhe disa dallime kulturore nuk janë marrë sa duhet parasysh në fazën përgatitore.
XS
SM
MD
LG